Typisch Maaike

  • Werken op blote voeten, dat is mijn signatuur. Zo kan ik voelen wat jij nodig hebt tijdens jouw behandeling, maar ook wat ik zelf nodig heb om het beste van mezelf te geven. Alles is energie. Op die manier kan ik jouw behandeling personaliseren en wordt dit vloeiend en moeiteloos de allerbeste, telkens weer opnieuw de allerbeste behandeling.
  • Als echte Early Bird gaat mijn wekker steevast om 5.21 uur, om om 6.00 uur aan mijn (werk)dag te beginnen met sporten. Drie keer per week krachttraining, drie keer per week hardlopen, en niet te vergeten mijn eigen yogalessen die ik geef én actief meedoe. Ik geniet er ontzettend van!!
  • Ik zoek altijd naar de juiste balans, en kan daarom intens genieten van een nachtje weg in een Natuurhuisje in ‘the middle of nowhere’
  • Een ander contrast is het lezen van psychologische/ literaire thrillers
  • Mijn guilty pleasures zijn chocolade en patat!
  • Ik heb een enorme hekel aan luiheid en piekeren, wat niet betekent dat ik me daar ook weleens schuldig aan maak

Tijdens mijn werk, werk ik op blote voeten; dat is mijn signature. Dit heb ik nodig om te kunnen voelen wat jij nodig hebt tijdens de behandeling, maar ook wat ikzelf nodig heb. Op die manier kan ik jouw behandeling personaliseren en vloeiend en moeiteloos jou jouw fijnste behandeling geven, keer op keer opnieuw.

Hoi, welkom op mijn website, mijn naam is Maaike. Ik ben geboren in 1980 in Delft, en ben opgegroeid in een tuindersgezin in de Oude Leede, gemeente Pijnacker (Zuid-Holland).

Sinds 2015 woon samen met mijn vriend Dennis in het prachtige Deventer.

Door mijn opleiding tot voetreflex-therapeute (2010-2013), kwam ik erachter wat voor míj belangrijk is in míjn leven. Rustiger wonen, in een mooie omgeving, waar ik/ wij ons goed voelen, is één zo’n belangrijk aspect geweest. Daarom is onze verhuizing naar het voor ons onbekende, maar prachtige Deventer, een hele bewuste keuze geweest.

En dat is wat ik met mijn behandelingen wil bereiken bij jou als mijn cliënt; Wat is belangrijk voor jou? En wie ben jij?

Tijdens mijn Do-In Yoga opleiding (2017 – 2020) ben ik meer in contact gekomen met de Oosterse Geneeswijzen en de 5 elementen. Ik ben nóg dieper in contact gekomen met mijn lijf en mijn eigen energie; eigenlijk met alles tussen mijn eigen Voet en Toet in, en hoe ik mijn eigen energie kan voeden en versterken!

Voor mij is in beweging zijn, sporten, heel belangrijk, maar ook innerlijke rust en stilte van binnen. Want dan kan ik contact maken met mijzelf, sta ik in verbinding met mijzelf. Wie ben ik? Waar word ik blij van? En waar gaat mijn energie van stromen?

Waar mijn energie van gaat stromen?

Ik ben een ontzettende Early Bird; iedere (werk)dag gaat om 5.21uur mijn wekker en begin ik mijn dag om 06.00uur sportend; 3x per week krachttraining en 3x per week hardlopen.

Máár daarnaast ben ik ook op zoek naar balans, Yin – Yang; ik kan namelijk intens genieten van een nachtje weg in een Natuurhuisje in the middle of nowhere, helemaal alleen. Maar ook van het lezen van een psychologische/ literaire thriller, chocolade en patat! Want hoewel ik een hekel heb aan luiheid en piekeren, wil dat niet zeggen dat ik dat nooit doe….

Voor mij is het leven één grote ontdekkingstocht, wat af en toe super spannend is (net als die psychologische thrillers die ik graag lees), maar vooral heel erg leuk! Het is mijn ontdekkingstocht waar ik ontzettend van geniet!!