Per 01-01-2021 worden de tarieven met 5% verhoogd. De kleine behandelingen, zoals epileren, harsen en verven zullen met 10% worden verhoogd.

Mijn naam is Maaike van der Voort. Ik ben geboren in 1980 in Delft. Sinds 1999 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en in 2013 heb ik de 3 jarige HBO-opleiding tot voetreflextherapeute succesvol afgerond.

Mijn interesse in voetreflextherapie is gewekt toen ik tussen 2000 en 2004 niet goed in m’n vel zat, vage klachten had, waardoor ikzelf bij een voetreflextherapeute terecht ben gekomen. Na zo’n behandeling kon ik zoveel beter bij mijn gevoel komen. Werd ik weer met beide voeten op de grond gezet.

Toen ik met de opleiding tot voetreflextherapeute bezig was, besloot ik om ooit de huidverzorging en voetreflex met elkaar te gaan combineren in mijn eigen praktijk. In die tijd hebben mijn vriend en ik ons eigen leven onder de loep genomen, en heel bewust de keuze gemaakt om vanuit de Randstad te verhuizen naar het mooie Deventer.

Door zelf met de voetreflex bezig te zijn in de lessen tijdens mijn opleiding, kwam ik erachter wat voor míj belangrijk is in míjn leven. Rustiger wonen, in een mooie omgeving, waar ik/ wij ons goed voelen. En niet waar we toevallig zijn opgegroeid. En dat is wat ik met de voetreflextherapie wil bereiken bij mijn cliënten; Wie ben jij? Wat is belangrijk voor jou? Voetreflexmassage is zoveel meer dan alleen het masseren van de reflexzones op jouw voeten!

Hoe mooi is het, om naar de persoon te kijken als geheel, dan alleen te focussen op zijn of haar klacht? Je huid is daar een mooi voorbeeld van; het is dé scheidingswand tussen binnen (innerlijk) en buiten (uiterlijk). Het is super om vanuit 2 kanten te gaan werken; buitenkant reinigen dmv huidverbeterende produkten, en de binnenkant reinigen dmv voetreflex, kortom: Voet en Toet!

Begin 2015 ben ik gestart met de opleiding Medische Basis Kennis bij Con Amore. Zodat ik mij in de toekomst kan gaan aansluiten bij een beroepsvereniging, en mijn cliënten hun behandelingen vergoed kunnen krijgen bij hun zorgverzekeraar. Maar vooral wil ik deze opleiding volgen voor mijzelf; zodat ik medisch meer onderlegd ben, en mijzelf goed medisch kan verdiepen in de klacht van de persoon die voor mij staat. Inmiddels heb ik de MBK succesvol afgerond, en heb ik ook PsBK (psycho sociale basis kennis) succesvol afgerond, en ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging (VNRT) zodat mensen hun voetreflextherapie vergoed kunnen krijgen (mits zij aanvullend verzekerd zijn).

Ik, als therapeute, kan niet jouw klacht oplossen! Maar ik kan jou begeleiden in jouw traject, om weer in balans te komen.

vnrt-kleur
scag-kleur
rbcz-kleur