Na 15 jaar de nodige ervaring te hebben opgedaan bij verschillende schoonheidssalons, die ieder vanuit een ander perspectief naar huidverzorging kijken, is het tijd voor mijn eigen Toet! Ik kwam er in mijn carrière achter dat ik iets miste in mijn vak.

Ik vind het belangrijk om te werken aan huidverbetering. Producten die écht wat doen met jouw huid. Niet 1x in de 6 weken komen voor een behandeling, maar als dat nodig is soms iedere week voor een korte behandeling. Zéker als jij een specifiek huidprobleem hebt. Een huid heeft gemiddeld (afhankelijk van je leeftijd!) 4 weken nodig om te vernieuwen. Waarom dan maar 1x in de 6 weken een behandeling?

Bij Dermalogica heb ik dit gevonden. Ik ben in 2009 in aanraking gekomen met dit merk, en heb er vanaf dat moment super mooie resultaten mee behaald.

Dus de keuze voor dit merk was voor mij heel makkelijk!

Ontmoet Dermalogica

Dermalogica streeft naar een gezonde huid voor iedereen. En aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Dermalogica gebruikt geen ingrediënten zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, en synthetische geur- en kleurstoffen. Deze stoffen zijn slecht voor je huid; ze kunnen uitdrogend en verstoppend werken, en kunnen irritaties veroorzaken. Dermalogica gebruikt stoffen die een positief effect hebben op je huid. De focus ligt binnen Dermalogica op onderzoek en educatie.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

Ken jouw eigen huid!

Het wordt tijd dat je alles over jouw huid te weten komt. Jouw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Voet en Toet werkt met Dermalogica, welke zich onderscheidt dmv Face Mapping; een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Zo kan ik je een advies op maat geven over hoe je jouw huid kan verzorgen.

Geen voorgeprogrammeerde behandelingen

Bij Voet en Toet boek je een behandeling in tijdvakken. Je hebt de keuze uit een ProSkin30, ProSkin45, ProSkin60 of ProSkin75. In jouw behandeling kan je aangeven waar de focus op moet liggen; wat is voor jou belangrijk? Ik start elke behandeling altijd met een Face-Mapping, dé huidanalyse waarbij ik jouw huid zone voor zone in kaart breng, en op die manier kunnen we samen een unieke behandeling, keer op keer, samenstellen.