Do-In Yoga betekent vrij vertaald; “Stroming van energie”. Waar gaat jouw energie van stromen?

Tijdens één, of meerdere, privé Do-In yogalessen gaan we aan de slag met jouw vraagstuk. Waar loop je tegen aan? Zowel op emotioneel gebied als op fysiek gebied.

En alles is mogelijk; wil je een half uurtje heel concreet samen aan de slag met een bepaalde houding, of heb je behoefte aan een uur Do-In yoga voor een moment voor jezelf om op te laten, een moment van rust en stilte, emoties toe te laten, of bijvoorbeeld je vitaliteit op te zoeken?

Do-In yoga is een Japanse yogavorm. Deze yogavorm werkt met de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal & water, en met de meridianen (de routes waar langs de energie zich verplaatst). Deze meridianen zijn gekoppeld aan de verschillende organen in je lichaam. De elementen beïnvloeden elkaar voortdurend. Door op dit systeem oefeningen, yoga, te doen krijg je meer kracht en ruimte in je lichaam zodat je je flexibeler, vitaler en energieker voelt; je gaat je levensenergie – Qi – versterken.

Deze yogavorm sluit naadloos aan op de behandelingen die ik geef binnen Voet en Toet. Tijdens zowel Voet als Toet-behandelingen integreer ik tsubo’s, drukpunten, in de behandeling. Deze tsubo’s liggen op de meridianen die door heel jouw lichaam lopen. Tijdens de Do-In yoga worden er ook tsubo’s meegenomen in de les, afhankelijk van het thema van jouw les en het seizoen waar we ons in bevinden.

De prijs van de privé Do-in Yoga is €82,50 per uur, maar half uurtjes zijn ook mogelijk, naast ook strippenkaarten/ trajecten. Vraag me naar de mogelijkheden en we gaan samen kijken wat we kunnen doen voor jou.

Daarnaast geef ik ook wekelijkse Do-In Yogalessen bij www.ruitdeventer.nl