Per 01-01-2021 worden de tarieven met 5% verhoogd. De kleine behandelingen, zoals epileren, harsen en verven zullen met 10% worden verhoogd.

yoga

Do-In yoga is een Japanse yogavorm. Deze yogavorm werkt met de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal & water, en met de meridianen (de routes waar langs de energie zich verplaatst). Deze meridianen zijn gekoppeld aan de verschillende organen in je lichaam. De elementen beïnvloeden elkaar voortdurend. Door op dit systeem oefeningen, yoga, te doen krijg je meer kracht en ruimte in je lichaam zodat je je flexibeler, vitaler en energieker voelt; je gaat je levensenergie – Qi – versterken.

Deze yogavorm sluit naadloos aan aan de behandelingen voor Voet en Toet. Tijdens zowel Voet als Toet-behandelingen integreer ik tsubo’s, drukpunten in de behandeling. Deze tsubo’s liggen op de meridianen die door heel jouw lichaam lopen. Tijdens de Do-In yoga worden er ook tsubo’s meegenomen in de les, afhankelijk van het thema van de les en het seizoen waar we ons in bevinden.

De Do-In Yoga geef ik bij R.UIT Deventer Studio Recht Uit

vnrt-kleur
scag-kleur
rbcz-kleur