Onderscheidend vermogen:

Ik ben erkend OrganicTouch Therapeut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education.

De overtuiging dat goede behandeling voorgeschreven of gegeven kan worden als een specialist is staat is te ‘voelen’. Tijdens de Touch treatment maak ik verklevingen met verschillende diepte massagetechnieken bij je los. Hierdoor ontspannen jouw spieren en bindweefsel zich en raakt je huid sterk doorbloed. Een huid-behandeling als onderdeel van een Touch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele ge-zichtsbehandeling.

Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen.

OrganicTouch

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgif-ten, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbete-ring anno nu.

Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage voor het gelaat en decolleté maakt het spierweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen. De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daar mee samenhangende versteviging, verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint. Tevens verminderen de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en het gezicht weer een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt.

De Éminence OrganicTouch is gekozen tot terechte winnaar van de Dutch Beauty Award in de categorie Salonbehandeling Beauty.

De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde beautyprijs van Nederland. Vijf beautyexperts ondergaan beautybehandelingen om tot een unaniem eindoordeel te komen. Het overtuigende juryrapport voor de Émi-nence OrganicTouch luidde als volgt:

“De beste gezichts-, nek- en schoudermassage die ik sinds lange tijd heb ervaren. Een combinatie van tech-nieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefstel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij.”

Op 7 september jl. werden de awards online uitgereikt en Green Touch Education en Éminence Organic Skin Care sleepten de felbegeerde eerste prijs in de wacht.