Onderscheidend vermogen:

Ik ben erkend OrganicTouch Therapeut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education.

De overtuiging dat goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een specialist is staat is in het lichaam te voelen. Tijdens de Touch treatment maak ik deze met verschillende bindweefselmassage-technieken bij je los. Hierdoor ontspant je bindweefsel zich en raakt je huid en bindweefsel sterk doorbloed. Een bodybehandeling als onderdeel van een Touch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditio-nele bodybehandeling.

Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen.

Organic

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgif-ten, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbete-ring anno nu.

BodyPeelTouch

Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

De Body peelTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.
De manuele bindweefselmassage, cupping, en koutechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen.

Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de souplesse van het bindweefsel en het beperken van de kenmerken van het schommelen van de hormoonhuishouding na zwangerschap, pe-riode van stress, afvallen en de overgang zoals de verandering van het vrouwelijk figuur, het verslap-pen van de huid of stijfheid.

Body PeelTouch De WINNAAR Dutch Beauty award – Beste salonbehandeling 2021
Het juryrapport luidde:

1e “De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren: het wordt allemaal ontdekt én aangepakt. Fijne bodyproducten van Éminence Organics worden ingezet, samen met een stevige massage, cupping, weldadige warmte en ijselijke kou. Bijzonder en effectief”