facefit

Wat is een FaceFit?

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van jouw huid.

Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). Ik maak bij deze treatment gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook kan apparatuur worden ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment geef ik gepersonaliseerde tips en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

In december staat de Rapid Reveal Peel in the picture! Bij het ouder worden verliest onze huid de natuurlijke glans en stevigheid doordat de celdeling en celvernieuwing vertraagd. De combinatie van dode huidcellen die opeenhopen aan het huidoppervlak, samen met de afname van collageen en schade veroorzaakt door omgevingsfactoren zorgt ervoor dat de huid een doffe en vermoeide uitstraling krijgt. Vaak ontstaan daarbij tekenen van pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels.

Hoe werkt een FaceFit?

De Rapid Reveal Peel  is de meest krachtige exfoliant voor thuisgebruik die snel resultaat geeft zonder hersteltijd. Deze lichte, maar zeer effectieve peeling geeft een kickstart aan je celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen om de daaronder liggende frisse, stralende huid te onthullen.

Tijdens de Face-Fit Rapid Reveal Peel starten we met de kickstart, en geef ik jou advies over hoe jij deze kickstart thuis verder kan voorzetten!

Ook is er momenteel een Clear Start FaceFit te boeken (eventueel samen met je moeder!), om te leren hoe jij, als tiener, je huid goed en snel kan verzorgen met toffe Clear Start producten!!

Voor meer informatie stuur mij een mail, vul het contactformulier in op één van de volgende pagina’s, stuur mij een app of boek gewoon je FaceFit treatment direct in via de online agenda!

Hoe werkt een FaceFit?

Een FaceFit kost €10,00  máár als je direct voor minimaal €99,00 producten aanschaft, is de FaceFit gratis!!

vnrt-kleur
scag-kleur
rbcz-kleur